Carwash

Tango Tankstation & Carwash HAVENDREEF

Wasinstallaties

Meestal hoor je zeggen: “Ik ga even m’n auto laten wassen!”. Het woordje “even” valt het meeste op. In veel gevallen blijkt u juist het verkeerde moment gekozen te hebben en zijn er vier wachtende voor u. Carwash Havendreef wilde dergelijke situaties niet en dus hebben we besloten om gelijk niet één maar twee van de modernste roll-over wasautomaten te plaatsen van het befaamde merk Wash Tec. Hiermee zijn we gelijk op twee fronten klantvriendelijk: Door de beschikbaarheid van twee wasstraten geen of nauwelijks wachttijden en de aanwezigheid van de modernste wastechniek voor het ultieme wasresultaat. Alle programma’s zijn natuurlijk volautomatisch. Thuisgekomen valt het op dat elke autobezitter even rond zijn of haar auto loopt om daarna met een trotse blik in de ogen naar binnen te gaan. En ja, dat gebeurt ook bij oudere auto’s.

Diensten

Wasboxen

Tevens beschikken wij over 5 doe-het-zelf wasboxen waar u met muntgeld of contactloos kan betalen. Deze wasboxen zijn 24 uur open.

Wasinstallaties

Wij beschikken over 2 vol automatische wasinstallaties voor het wassen van auto's, zodat er een minimale wachttijd is.

Stofzuigen

Na het wassen kunt u uw auto uitzuigen in onze stofzuigerstraat.

Kentekenwassen

Voor een vast bedrag van € 25,- per maand kunt u bij ons onbeperkt uw auto wassen met het TOP-PROGRAMMA PLATINUM.

Bak voor WEINIG

Aanhangwagenverhuur Bak voor WEINIG. Lekker goedkoop huren! Alle soorten en maten aanhangwagens te huur voor lage prijzen.

Locatie