Carwash

Tango Tankstation  &  Carwash HAVENDREEF

Omroepweg 2, 1324 KV  ALMERE

Wasinstallaties

Wij hebben twee (2) vol automatisch Carwash installaties van het topmerk WashTec voor het krasvrij wassen van uw auto. Door het feit dat wij er twee (2) hebben is de wachttijd minimaal. U heeft bij ons de keuze voor aankoop van een losse wasbeurt, een 10-rittenkaart (u betaalt er maar 7) of voor het afsluiten van een maandelijks abonnement vanaf € 25,00.

Logo ShineTecs

Uniek is autowassen met Logo ShineTecs!

  • Logo ShineTecs is bescherming met lakherstellend effect!
  • Logo ShineTecs is een sterk geconcentreerd polymeer gebaseerd op de wereldwijde patentformule Acrylionic™ die uit dezelfde grondstoffen bestaat als de doorzichtige beschermlaag op auto’s. Het verwijdert vuil uit de poriën in de doorzichtige lak en tegelijkertijd versterkt het de lak met elke wasbeurt.
  • Bij regelmatig gebruik beschermt Logo ShineTecs de lak tegen zure regen en voorkomt roestvorming en kleurvervaging door de zon.
  • Elke wasbeurt opnieuw zorgt Logo ShineTecs voor een hoogglanzend oppervlak.
  • Regelmatig aanbrengen van Logo ShineTecs versterkt de beschermende laag en geeft een ‘makkelijk-schoon-te-maken’ resultaat!
  • Logo ShineTecs is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, niet corrosief en irriteert de huid niet.
1. Elke nieuwe autolak is in het begin een glad oppervlak. Licht kan maximaal reflecteren. De Auto glanst.
2. Bij alledaagse gebruik krijgt de oppervlakte van de autolak microscopische fijne inkervingen. Het reflecterende effect van de lak neemt af en daarmee ook de glans.
3. Bij het wassen met Logo ShineTecs worden deze oneffenheden opgevuld. De kleurneutrale Acrylonic beschermlaag wordt binnen een aantal uren hard en blijft permanent op de lak zitten.
4. Door steeds te kiezen voor Logo ShineTecs wordt het effect nog intensiever. Dit betekent dat met elke volgende wasbeurt de nieuwe beschermlaag nog sterker wordt. De autolak glanst weer als nieuw.

Diensten

WASBOXEN

Tevens beschikken wij over 5 doe-het-zelf wasboxen waar u met muntgeld of contactloos kan betalen. Deze wasboxen zijn 24 uur open.

WASSTRAAT

Wij beschikken over 2 vol automatische wasinstallaties voor het wassen van auto's, zodat er een minimale wachttijd is.

STOFZUIGEN

Na het wassen kunt u uw auto uitzuigen in onze stofzuigerstraat.

KENTEKEN CARWASH ABONNEMENT

Voor een bedrag vanaf € 28,45 per maand kunt u onbeperkt bij ons uw auto wassen met het TOP-PROGRAMMA GOLD of PLATINUM.

Bak voor WEINIG AANHANGWAGENVERHUUR

Aanhangwagenverhuur Bak voor WEINIG. Lekker goedkoop huren! Alle soorten en maten aanhangwagens te huur voor lage prijzen.

Locatie