Carwash

Tango Tankstation & Carwash HAVENDREEF

Stofzuigen

Er zijn een aantal onmiskenbare redenen om langs de straat met 5 stofzuigers te rijden, niet te stoppen en daar later spijt van te krijgen:

  • U komt thuis met een prachtig glanzende auto en uw familie, collega’s of vrienden vragen waarom de binnenkant van uw auto zo rommelig is.
  • U had even geen zin om ook nog de stofzuiger te gebruiken en uw leidinggevende vraagt of u hem even weg kan brengen.
  • Niet zomaar uw familie stapt in uw auto, maar het is juist uw partner. Geen enkel argument helpt u dan.
  • U bent spijtoptant. Na verloop van tijd ergert u zich ook aan de niet weggezogen rommel. Om nu alleen voor het stofzuigen terug te gaan?
  • U bent nog steeds spijtoptant. U besluit alsnog de stofzuiger te pakken, een kwartier naar een verlengsnoer te zoeken en dan toch maar te gaan stofzuigen. Opmerkingen van de buren daargelaten.

Wat heeft u gemist? Een straat met 5 perfect functionerende stofzuigers bij Carwash Havendreef. Apparaten waarmee stofzuigen twee keer zo snel gaat; de slangen zijn langer en de zuigmond is geselecteerd om auto’s uit te zuigen. Maar het belangrijkste is de voldoening die u gehad zou hebben als u een van de vijf stofzuigers “even” had gebruikt. Wij verzekeren u echter, u blijft ook bij onze stofzuigers van harte welkom.

Diensten

Wasboxen

Tevens beschikken wij over 5 doe-het-zelf wasboxen waar u met muntgeld of contactloos kan betalen. Deze wasboxen zijn 24 uur open.

Wasinstallaties

Wij beschikken over 2 vol automatische wasinstallaties voor het wassen van auto's, zodat er een minimale wachttijd is.

Stofzuigen

Na het wassen kunt u uw auto uitzuigen in onze stofzuigerstraat.

Kentekenwassen

Voor een vast bedrag van € 25,- per maand kunt u bij ons onbeperkt uw auto wassen met het TOP-PROGRAMMA PLATINUM.

Bak voor WEINIG

Aanhangwagenverhuur Bak voor WEINIG. Lekker goedkoop huren! Alle soorten en maten aanhangwagens te huur voor lage prijzen.

Locatie