Carwash

Tango Tankstation & Carwash HAVENDREEF

Kentekenwassen

Uw auto laten wassen met een VIP gevoel. Dat is het geval als u zich inschrijft voor het Kentekenwassen abonnement en er daarna gebruik van gaat maken. Denkt u even in; U komt aanrijden via de toch al uitnodigende inrit van Tango tankstation & Carwash Havendreef. U rijdt door naar de Carwash, blijft lekker zitten want uw kenteken wordt herkend en de wasstraat start direct het top programma Platinum. Is het koud laat u de verwarming aanstaan, is het te warm de airco en als het regent zit u lekker droog. Is de wasbeurt klaar dan rijdt u met dat VIP gevoel naar buiten, op weg naar uw bestemming. Dit alles met de wetenschap dat u met het maandabonnement van €25,- net zoveel zo’n wasbeurt kan afnemen als u wilt. Dit met de wetenschap dat deze wasbeurt zonder het abonnement alleen al € 12,- kost.

Bij een KENTEKENWASSEN abonnement wast u met het programma Platinum. In dit programma zit ook het aanbrengen van Logo ShineTecs. Dus altijd een glimmende auto!

Wasprogramma PLATINUM

  • Hoge druk voorwas
  • Intensief velgen reinigen met hoge druk en chemie
  • Krasvrij wassen met schuim & shampoo
  • Bodemwassen
  • Opbrengen Logo ShineTecs Polish voor lakherstellend effect. Logo ShineTecs versterkt de laklaag bij elke wasbeurt en zorgt voor meer en duurzame glans
  • Drogen

1. Elke nieuwe autolak is in het begin een glad oppervlak. Licht kan maximaal reflecteren. De Auto glanst.

2. Bij alledaagse gebruik krijgt de oppervlakte van de autolak microscopische fijne inkervingen. Het reflecterende effect van de lak neemt af en daarmee ook de glans.

3. Bij het wassen met Logo ShineTecs worden deze oneffenheden opgevuld. De kleurneutrale Acrylonic beschermlaag wordt binnen een aantal uren hard en blijft permanent op de lak zitten.

4. Door steeds te kiezen voor Logo ShineTecs wordt het effect nog intensiever. Dit betekent dat met elke volgende wasbeurt de nieuwe beschermlaag nog sterker wordt. De autolak glanst weer als nieuw.

Bij een NON-STOP CARWASH abonnement wast u met het programma Platinum. In dit programma zit ook het aanbrengen van Logo ShineTecs. Dus altijd een glimmende auto!

Diensten

Wasboxen

Tevens beschikken wij over 5 doe-het-zelf wasboxen waar u met muntgeld of contactloos kan betalen. Deze wasboxen zijn 24 uur open.

Wasinstallaties

Wij beschikken over 2 vol automatische wasinstallaties voor het wassen van auto's, zodat er een minimale wachttijd is.

Stofzuigen

Na het wassen kunt u uw auto uitzuigen in onze stofzuigerstraat.

Kentekenwassen

Voor een vast bedrag van € 25,- per maand kunt u bij ons onbeperkt uw auto wassen met het TOP-PROGRAMMA PLATINUM.

Bak voor WEINIG

Aanhangwagenverhuur Bak voor WEINIG. Lekker goedkoop huren! Alle soorten en maten aanhangwagens te huur voor lage prijzen.

Locatie