Carwash

Tango Tankstation  &  Carwash HAVENDREEF

Omroepweg 2, 1324 KV  ALMERE

Logo ShineTecs

Uniek is autowassen met Logo ShineTecs!

 • Logo ShineTecs is bescherming met lakherstellend effect!
 • Logo ShineTecs is een sterk geconcentreerd polymeer gebaseerd op de wereldwijde patentformule Acrylionic™ die uit dezelfde grondstoffen bestaat als de doorzichtige beschermlaag op auto’s. Het verwijdert vuil uit de poriën in de doorzichtige lak en tegelijkertijd versterkt het de lak met elke wasbeurt.
 • Bij regelmatig gebruik beschermt Logo ShineTecs de lak tegen zure regen en voorkomt roestvorming en kleurvervaging door de zon.
 • Elke wasbeurt opnieuw zorgt Logo ShineTecs voor een hoogglanzend oppervlak.
 • Regelmatig aanbrengen van Logo ShineTecs versterkt de beschermende laag en geeft een ‘makkelijk-schoon-te-maken’ resultaat!
 • Logo ShineTecs is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, niet corrosief en irriteert de huid niet.

Bij alle CARWASH abonnementen wast u met het top-programma GOLD of PLATINUM. In deze programma’s zit ook het aanbrengen van Logo ShineTecs. Dus altijd een glimmende auto!

1. Elke nieuwe autolak is in het begin een glad oppervlak. Licht kan maximaal reflecteren. De Auto glanst.
2. Bij alledaagse gebruik krijgt de oppervlakte van de autolak microscopische fijne inkervingen. Het reflecterende effect van de lak neemt af en daarmee ook de glans.
3. Bij het wassen met Logo ShineTecs worden deze oneffenheden opgevuld. De kleurneutrale Acrylonic beschermlaag wordt binnen een aantal uren hard en blijft permanent op de lak zitten.
4. Door steeds te kiezen voor Logo ShineTecs wordt het effect nog intensiever. Dit betekent dat met elke volgende wasbeurt de nieuwe beschermlaag nog sterker wordt. De autolak glanst weer als nieuw.

KENTEKEN CARWASH ABONNEMENT

355Wij hebben 3 carwash abonnementen voor het kentekenwassen. Dit werkt als volgt:

U rijdt onze carwash in tot het groene stoplicht op rood springt. U blijft lekker zitten, want uw kenteken wordt herkend en de carwash start direct het top programma GOLD of PLATINUM. U zit lekker warm & droog. Tijdens het wassen even uw mail of Facebook checken. Is de carwash klaar dan rijdt u met dat VIP gevoel naar buiten, op weg naar uw bestemming. Dit mag u zo veel keer in de maand doen als u wilt.*

Bij alle 3 carwash abonnementen wast u met het programma GOLD of PLATINUM. In deze programma’s zit ook het aanbrengen van Logo ShineTecs. Dus altijd een glimmende auto!

 

Abonnement kunt u altijd weer opzeggen door een mail te sturen. Geen opzegtermijn. Abonnement stopt na opzegging aan het einde van lopende maand.

 

Abonnement 1) GOLD voor € 28,45 per maand incl.btw.(normaal € 12,50 per wasbeurt)

 • Hoge druk voorwas
 • Intensief velgen reinigen met hoge druk en chemie
 • Krasvrij wassen met schuim & shampoo
 • Opbrengen Logo ShineTecs Polish voor lakherstellend effect. Logo ShineTecs versterkt de laklaag bij elke wasbeurt en zorgt voor meer en duurzame glans
 • Drogen

 

Abonnement 2) GOLD + RainTecs voor € 33,45 per maand incl.btw.(normaal € 14,50 per wasbeurt)

Als extra’s kunt u dit TOP programma GOLD uitbreiden met RainTecs, een Care Wax met pareleffect. Dit werkt vuil- & waterafstotend. Met behulp van hoogwaardige productcomponenten geeft RainTecs aan elke autolak een ongekende extra glans. Door de geïntegreerde glansversterker ontstaat zo een diepe hoogglans. Tevens veilig zicht door waterafstotende werking op uw voorruit. Zie hieronder het filmpje. Beter dan dat kunnen wij het u niet uitleggen.

 

Abonnement 3) PLATINUM + RainTecs + InsecTecs voor € 38,45 per maand incl.btw. (normaal € 16,50 per wasbeurt)

Bij dit programma krijgt u echt “top of the bill” . PLATINUM met RainTecs & InsecTecs. Naast RainTecs wordt met InsecTecs de voorzijde van uw auto t/m de spiegels nog eens extra intensief met chemie behandeld voor extra reiniging en het verwijderen van vastzittende insect-resten. Tevens wordt bij dit programma de onderzijde van uw auto gewassen!

 

 

Bij alle CARWASH abonnementen wast u met het top-programma GOLD of PLATINUM. In deze programma’s zit ook het aanbrengen van Logo ShineTecs. Dus altijd een glimmende auto!

*(Hier geld een Fair Use Policy van max.  12 keer per maand en 1 x per 24 uur)

Alleen geldig voor gele NL-kentekenplaat. Niet geldig voor blauwe taxi-kentekenplaat!

BEDRIJVEN MET MEERDERE AUTO’S:

Bedrijven kunnen ook met hun auto’s wassen d.m.v. kentekenherkenning. Einde van de maand ontvangt bedrijf factuur met alle wasbeurten gespecificeerd per kenteken. Geen gerommel met bonnetjes. Alleen juiste auto met opgegeven kenteken kan wassen. Stuur ons een mail. (U hoeft dus geen abonnement(en) af te sluiten. U betaald alleen de werkelijke wasbeurten!!)

Diensten

WASBOXEN

Tevens beschikken wij over 5 doe-het-zelf wasboxen waar u met muntgeld of contactloos kan betalen. Deze wasboxen zijn 24 uur open.

WASSTRAAT

Wij beschikken over 2 vol automatische wasinstallaties voor het wassen van auto's, zodat er een minimale wachttijd is.

STOFZUIGEN

Na het wassen kunt u uw auto uitzuigen in onze stofzuigerstraat.

KENTEKEN CARWASH ABONNEMENT

Voor een bedrag vanaf € 28,45 per maand kunt u onbeperkt bij ons uw auto wassen met het TOP-PROGRAMMA GOLD of PLATINUM.

Bak voor WEINIG AANHANGWAGENVERHUUR

Aanhangwagenverhuur Bak voor WEINIG. Lekker goedkoop huren! Alle soorten en maten aanhangwagens te huur voor lage prijzen.

Locatie