Carwash

Tango Tankstation & Carwash HAVENDREEF

Wasboxen

Al jaren lang noemt men het wasboxen en wij dus ook. In feite doen we het product te kort. Wij zouden ze beter “Wasaccommodaties” kunnen noemen. Was het vroeger een wasgelegenheid met een dak erboven nu hebben wij 5 keer de modernste wasgelegenheid voor auto’s geïnstalleerd. Op ons terrein treft u de meest klantvriendelijk auto wasboxen aan en wel van het gerenommeerde merk Self Tecs. Dat zult u gelijk al merken: U kunt met munten of met een pas betalen, het bedieningspaneel is ongecompliceerd, er is voldoende ruimte rondom de auto, de middelen zijn afgesteld op een snel resultaat en de aanwezige Powerfoam voelt als fluweel maar reinigt als een borstel.

Daarnaast is het voor u ook een prettig gevoel dat het gebruikte water wordt ontdaan van concentraat en zo weer kan worden hergebruikt. Milieuvriendelijk dus. Zoals al vermeld, er staan maar liefst 5 wasboxen voor u klaar, dus lang wachten is nooit aan de orde.

Diensten

Wasboxen

Tevens beschikken wij over 5 doe-het-zelf wasboxen waar u met muntgeld of contactloos kan betalen. Deze wasboxen zijn 24 uur open.

Wasinstallaties

Wij beschikken over 2 vol automatische wasinstallaties voor het wassen van auto's, zodat er een minimale wachttijd is.

Stofzuigen

Na het wassen kunt u uw auto uitzuigen in onze stofzuigerstraat.

Kentekenwassen

Voor een vast bedrag van € 25,- per maand kunt u bij ons onbeperkt uw auto wassen met het TOP-PROGRAMMA PLATINUM.

Bak voor WEINIG

Aanhangwagenverhuur Bak voor WEINIG. Lekker goedkoop huren! Alle soorten en maten aanhangwagens te huur voor lage prijzen.

Locatie